• FurZapper - Originalet / Pure Effect Sweden - Originalet
Skonsama mot djur & natur.

Clothing & Shoe Mist

  • 180 kr

Med klädsprayen Clothing & Shoe mist fräschar du skonsamt upp all textil utan att tvätta. Baserad på effektiv bioteknik och aktiv bakteriekultur.


I lager

Klädsprayen Clothing & Shoe Mist är en praktisk och miljövänlig lösning för att fräscha upp textilier utan att behöva tvätta dem. Genom att använda effektiv bioteknik och en aktiv bakteriekultur är den utformad för att förebygga och ta bort obehagliga lukter, vilket kan förlänga tiden mellan tvättar och erbjuda ett smart alternativ till kemtvätt.

Att den är färdigblandad för direkt användning gör den användarvänlig och praktisk att använda på olika typer av textilier, inklusive kläder, jeans, stickat, ytterkläder, skor, kavajer, sjalar, väskor, och till och med vintageplagg. Genom att bara spraya på ytan och låta den torka kan man enkelt fräscha upp plaggen och upprepa vid behov.

Det faktum att denna klädspray kan bidra till att minska behovet av att tvätta plaggen så ofta innebär en minskning av det ekologiska fotavtrycket, vilket är positivt för miljön. Dess antistatiska effekt och pH-neutrala, färgfria formulering gör den också skonsam mot både textilier och miljön.

Sammanfattningsvis är Clothing & Shoe Mist ett praktiskt och miljövänligt alternativ för att fräscha upp olika typer av textilier utan att behöva tvätta dem, och det kan vara ett användbart verktyg för att förlänga livslängden på kläder och minska miljöpåverkan.

Mindre tvätt, mindre fotavtryck. Antistatisk effekt, pH-neutral och utan färgämnen.

Doftbeskrivning

01 Daybreak
topp: bergamott, grönt päron
hjärta: fresia, jasmin, mossa
bas: mysk, torr ambra
02 Nordic Oak
topp: viol, neroli, citrus
hjärta: heliotrop, iris, ros
bas: sandelträ, pudrig
03 Green leaves & Cucumber
topp: anis, basilika, grön
hjärta: gurka, vatten, ört
bas: jasmin, gröna blad
04 White Clover
topp: grön, citron, apelsin
hjärta: cyklamen, jasmin, liljekonvalj
bas: ambra, cederträ, persika

ANVÄNDNING

Clothing & Shoe Mist är färdigblandad för direkt användning på textiler – ytterkläder, sjalar, tröjor, kavajer, väskor etc. 

Spraya direkt på ytan/plagget som ska behandlas, gärna i samband med vädring, och låt verka. Upprepa vid behov. För bästa resultat, förbehandla plaggen direkt när fläckarna är nya.

TÄNK PÅ
– Ömtåliga material, som siden och läder, kan fläckas av vatten. Prova därför först på en liten yta.
– Spraya direkt på källan till lukten för bästa resultat, inte rakt ut i luften som en parfym.

Innehåll: <5% non-jonisk tensid, bakteriekultur, parfym, konserveringsmedel (2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol).
Hållbarhet: Öppnad mist har en hållbarhet på minst 6 månader.
Miljöinformation: Produkten är lätt biologiskt nedbrytbar enligt OECD 301. Förpackningen tillverkas av återvinningsbar plast och källsorteras som hård plastförpackning.

Pure Effect är en ny generation rengöring och klädvård baserad på aktiv bakteriekultur som gör rent på riktigt. Alltid hållbara och effektiva produkter med omtanke om dig, dina nära och vår gemensamma miljö.