• FurZapper - Originalet / Pure Effect Sweden - Originalet
Skonsama mot djur & natur.

FurZapper Grooming Handske

  • 200 kr

Ta försiktigt och effektivt bort överflödigt djurhår med FurZapper Pet Grooming-handsken. Designad för att vara skonsam o effektiv för djur och ägare.

I lager
Lagersaldo: 19

Ta försiktigt och effektivt bort överflödigt djurhår med FurZapper Pet Grooming-handsken. 

FurZapper Pet Grooming-handsken verkligen kan vara till stor nytta för djurägare som vill hantera överskott av djurhår på ett skonsamt och effektivt sätt. Med dess design och material verkar kan den erbjuda en bekväm och användarvänlig lösning för att ta bort hår från både husdjur och olika ytor i hemmet.

För att använda handsken behöver du bara sätta den på dina händer och klappa, gnugga och massera bort håret från dina husdjur eller från ytor som mattor och soffor. När du är klar kan du enkelt dra av det överflödiga håret från handsken eller skölja av den i handfatet för att återanvända den. 

Dess säkra och allergivänliga silikonmaterial gör den till ett tryggt val för både dig och dina husdjur, och det faktum att den kan användas tusentals gånger gör den till en hållbar investering.

Att kunna använda handsken under husdjursbadet för att ge en extra effektiv upplevelse är också ett trevligt extra funktion. 

Sammantaget är FurZapper Pet Grooming-handsken vara en mångsidig och praktisk produkt för att hantera djurhår i hemmet på ett säkert och effektivt sätt.