• FurZapper - Originalet / Pure Effect Sweden - Originalet
Skonsama mot djur & natur.

FurZapper hur kom den till?

FurZapper ™ är en innovativ och väl genomtänkt produkt som är utformad för att underlätta för husdjursägare att hålla pälsen borta från sina textilier på ett enkelt och effektivt sätt. Skapat i USA med tanke på att tillhandahålla en självrengörande lösning, visar det sig vara en pålitlig hjälpreda för att hantera det frustrerande problemet med djurhår och päls som fastnar i kläder, filtar och andra textilier.

Även om moderna tvätt- och torksystem är effektiva, är det inte alltid allt ludd och hår försvinner helt från textilierna. Det är vanligt att behöva rulla och plocka bort det även efter tvättcyklerna är klara. Här kommer FurZapper till undsättning med sitt flexibla och klibbiga material som gripande tag i pälsen från textilierna och sedan släpper den så att den antingen följer med vattnet eller samlas upp i luddfällan.

Det är också betryggande att veta att materialet är utformat för att inget ska fästa permanent, vilket minimerar risken för skador på textilierna. Dess form är noggrant testad och justerad för att optimera dess funktion, vilket gör den tillräckligt liten för att röra sig mellan textilierna men tillräckligt stor för att inte fastna i maskinen.

Att produkten är återanvändbar och hållbar över hundratals tvättar, inklusive handsken som använder samma system för att ta bort päls från möbler och djur, är ett stort plus. Dess användarvänliga design utan vassa kanter eller ljud gör den till en favorit bland både människor och deras husdjur. Dessutom, tack vare dess utformning och material, är den säker att använda på de flesta textilier, även de mer känsliga, och kan användas i olika miljöer inklusive under bad.

Sammanfattningsvis är FurZapper en pålitlig och mångsidig produkt som adresserar ett vanligt problem för husdjursägare på ett effektivt och bekvämt sätt.


FurZapper produkterna är framarbetade, patenterade och tillverkade i USA.