• FurZapper - Originalet / Pure Effect Sweden - Originalet
Skonsama mot djur & natur.

All Clean

  • 195 kr

Den unika formulan baseras på en aktiv bakteriekultur som effektivt bryter ner fett och bakterier. Rengör ditt hus utan farliga gifter.

I lager
Lagersaldo: 10

Denna flaska på 30ml ger ca 6 månaders* allrengöring för hela hemmet. 

All Clean erbjuder en mångsidig och effektiv lösning för rengöring i hemmet genom sin unika formula som är baserad på en aktiv bakteriekultur. Denna formel är utformad för att effektivt bryta ner fett, smuts och obehaglig lukt, vilket gör den till ett praktiskt verktyg för både vardaglig rengöring och större städprojekt.

Ett särskilt fördelaktigt inslag är att varje flaska innehåller koncentrat som kan blandas för att skapa upp till 20 sprayflaskor (300 ml vardera) av All Clean. Detta gör produkten kostnadseffektiv och hållbar över tid.

ANVÄNDNING

När det gäller användning kan All Clean appliceras på alla ytor som tål vatten, vilket inkluderar toalett, fönster, speglar, rostfritt stål, keramik, köksbänkar och även fläckborttagning på textilier. Det är även föreslaget att använda den runt toaletten för att motverka lukt, vilket är en praktisk funktion.

Det är också värt att notera att All Clean är skonsam mot materialen i hemmet och lämplig för rengöring av känsliga ytor som marmor och andra porösa stenar. Dess mångsidighet gör den till ett allt-i-ett alternativ som kan ersätta flera traditionella rengöringsprodukter, vilket är både praktiskt och kostnadseffektivt.

Slutligen är det bekvämt att All Clean kan enkelt blandas antingen i en sprayflaska eller en mindre hink, vilket ger användarna flexibilitet och bekvämlighet när de använder produkten i sitt hem.

OBS! Kom ihåg att återolja trämaterial då och då för att hålla och bevaras snygga. All Clean är pH-neutral och skonsam, men återfetta gärna bänkytor och golv av trä vid behov.

DOSERING
Skaka försiktigt All Clean koncentrat före användning för att blanda innehållet. Fyll en sprayflaskan med ca 3dl vatten och droppa i två (2) pipetter All Clean koncentrat. Blanda till en ny sprayflaska varannan vecka för bästa resultat. *6 månaders allrengöring baserat på tillblandning av ny sprayflaska varannan vecka.

Innehåll: 5-10% non-jonisk tensid, <5% amfotär tensid, konserveringsmedel (2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol), färg, parfym. Innehåller även bakteriekultur, aktiva fermentationextrakt och vatten.
Hållbarhet: Öppnad flaska är hållbar i 2 år. Förvaras som andra rengöringsprodukter. Normal rumstemperatur, ej i direkt solljus.
Miljöinformation: Produkten är lätt biologiskt nedbrytbar. Kartongen källsorteras som papp, glasflaskan och pipetteröret som glas, samt pipettens kork som hårdplast.

Pure Effect är en ny generation klädvård och rengöring som bryter ner smuts och lukt med hjälp av en aktiv bakteriekultur. Alltid hållbara och effektiva produkter med omtanke om dig, dina nära och vår gemensamma miljö